URLforum.info

Pełna wersja: Alive Video Converter 2.8
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: alivept3.gif]
Cytat:Alive Video Converter jest profeslonalnym konwerterem wideo, który konwertuje pliki AVI(DivX, XviD, MS MPEG4, niezkompresowany, Cinepak i inne), MPEG-1, MPEG-2, WMV albo QuickTime do AVI, MPEG-1, MPEG-2, WMV, RM albo MP3. Dzięki łatwemu interfejsowi może zgrać ścieżkę dźwiękową z pliku wideo i zapisac do MP3. Alive Video Converter jest zintegrowany z Explorerem Windowsa przez co jest łatwy w użyciu. Wystarczy jedno kliknięciem prawym guzikiem myszy na plik wideo i można skonwertować go do dowolnego formatu przy użycie wcześniej zdefiniowanych ustawień. Dzięki intuicyjnemu interfejsowi program jest przeznaczony zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych użytkowników. Pozwala to zaawansowanym użytkownikom na skończenie konwersji przy użyciu lini komend albo według ustalonej wczśniej dacie. Ponadto obsługuje system przeciągnij i upuśc, konwersję z regulacją dźwięku i obrazu i wiele wiele innych opcji.
Kod:
http://www.datenschleuder.cc/dl/id/18737/kdfNs5kKDT/Alive.Video.Converter.URLforum.info.rar
Hasło: URLforum.info
Próbowałeś ten program?? Bo cukierek jakoś nie działa, robie tak jak każe podaje jakies złe hasło cukierek ma podać nowe wklejam nowe i nadal jest 20 dni tylko toturiala. Wiesz co może zrobić??
Działa ... zobacz ten nr 10025-65F83-92626
Niestety znowu to samo Smutny

[Obrazek: qwerle3.th.jpg]
Hmm ... więc tak ... odpalasz cukierka ... potem klikasz na "Run" ... odpala sie program ... klikasz na Rejestracje ... wpisujesz jakiś nick ... klikasz Ok ... w cukierku powinien się pojawić właściwy numerek ... kopiujesz ... zamykasz cukierka ... odpalasz program ... klikasz na Rejestrację ... wpisujesz nicka którego wpisałeś wcześniej i wklejasz numerek ... powinno zatrybić
Robiłem to już dosyć dawno temu więc sorki za skrótowy opis ... programu już nie mam ale jak zainstaluję to i tak będzie pamiętał to co miał kiedyś ... no i musisz skopiować cukierka do katalogu z programem ...
Zatrybiło Usmiech
Cieszy mnie to niezmiernie Usmiech
Przekierowanie