URLforum.info

Pełna wersja: Norton Partition Magic 8.00+ serial
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Norton Partition Magic 8.00 + serial

[Obrazek: c004d81f466380061021118bb0b8d874e3ac7080.jpg]

Rewelacyjny program umożliwiający szybką i łatwą zmianę rozmiarów partycji dyskowych, dzielenie oraz łączenie partycji, a także kasowanie i odzyskiwanie danych, wszystkie operacje bez ryzyka utraty zapisanych informacji. Co również ważne wygoda obsługi zdecydowanie przewyższa systemowego fdiska Program umożliwia zmianę wielkości partycji NTFS i klastrów "na gorąco" bez koniecznoiści restartu systemu. Obsługuje partycje do 160 GB. Wspiera partycje Linux Ext3, GRUB, USB2, and FireWire (1394).

Partition Magic Umożliwia ukrywanie partycji dla bezpieczeństwa, tworzy oddzielne partycje na potrzeby kopii zapasowych, umożliwia testowanie oprogramowania na wydzielonej partycji i inne... Dodatkowe narzędzia pozwalają m. in. na wybór systemu, z którego ma wystartować komputer, tworzenie kopii zapasowych,a także przeglądanie, kopiowanie, przenoszenie plików itp...

Kod:
http://mihd.net/9rgpm2

Hasło: URLforum.info
dzieki za prog
niestety podczas włącznia wywala mi błą ze niemozna utwozyc jakiejs listy dysku mozze wiesz dlaczego tak sie dzieje??
piopiopio napisał(a):dzieki za prog
niestety podczas włącznia wywala mi błą ze niemozna utwozyc jakiejs listy dysku mozze wiesz dlaczego tak sie dzieje??

Niestety nie wiem o co chodzi mi sie uruchamia bez problemu......chciałbym pomóc ale nie potrafię Smutny
[Obrazek: 92dc09a126df123fm.jpg]
a tu screenshot

ps no trudnoUsmiech
piopiopio napisał(a):[Obrazek: 92dc09a126df123fm.jpg]
a tu screenshot

ps no trudnoUsmiech

Kliknij Yes i będzie wszystko ok ? U mnie przy starcie też o to się pytał
12 grudnia 2007
jest!
Działa!
no niestety to niewsytarczaKwadr, później pisze [Obrazek: c8b83bf8b9a0cd22m.jpg] a jeszcze później sie wyłączaSmutny
Jeżeli ktoś ma jeszcze taki błąd to pozycja wyląduje w koszu!
To jest jakaś najnowsza wersja jeśli można spytać?
Morrowind napisał(a):Jeżeli ktoś ma jeszcze taki błąd to pozycja wyląduje w koszu!

przestań się stresować sciagnij i sam sprawdź a nie bedziesz czyjąś prace usuwał wrrr
Stron: 1 2
Przekierowanie